søndag 21. august 2011

Fredagens loppefangst!

 Her er hva jeg klarte å kapre meg på fredagens loppis :0)

En pose med diverse bøker.... alt fra Leseløve til kjærlighetsromaner til krim til leseopplæring/bokstavgjenkjenneing til innredningstips mm....
Betalte vel 20 kroner tilsammen for disse bøkene.Jeg hadde en stund jobb som hjemmehjelp, og reiste da rundt og vasket hos mennesker som hadde behov for det. Den ene damen jeg vasket hos hadde flere slike kurver i leiligheten, de var fra Afrika. Vet ikke om denne er fra Afrika akkurat, men syns den var fin så jeg tok den med.Skikkelig fin veske og duk med omsyingspotensiale Lyslykt og en opalinvase som er hakket lavere enn den jeg hadde fra før


 Handleliste på rull (var egentlig selve papirrullen jeg var ute etter), 
sjarmerende plastboks med hjerter (sukk),
hvite plastperler og en kakeutstikker fra tupperware Denne er egentlig til å ha kubbelys i, men jeg har overbevist frøkna om at det er en prinsessekrone til å ha på badet til å legge fra seg hårspenner og strikker i ;0)Et aldeles nydelig forkle med knepping hele veien bak så det kan faktisk brukes som kjole, den satt som et skudd og frøkna var mer enn fornøyd. 
Det fantes også et matchende forkle til meg selv som også fikk være med hjem, men det skal dere få slippe og se....
Tenk hvor fine vi blir når vi skal ta julebaksten sammen!!! En modell av et menneskehjerte.
Storebror fikk det, og ble i fyr og flamme!
Nå ønsker han seg torso....


 Storebror fikk også skøyter, det har jeg vært på jakt etter så det var knall!!


Gleder meg bare til neste loppis jeg!!!!

Alle bildene er tatt med mobilkamera så kvaliteten er mildt sagt varierende, håper dere står det over og gidder å ta turen tilbake en annen gang :0)

tuddelu....

5 kommentarer:

HegeS sa...

Imponert! Hvor er det du finner alle de skattene hen, egentlig? :)

Hehe, når jeg leste innlegget så virket det som om du hadde tatt med den afrikanske kurven fra hjemme hos hu du vaska hos... Haha :)

Håper du har en flott søndag!

Gunn-Hege sa...

HAHA Hege, jeg ser det! Men jeg kjøpte den på loppis asså, heeeelt sant :0)
Finner en del fint på Åmøtet vekst, stadig noe nytt der. Det siste her kjøpte jeg på loppis oppå Strand, ved Strand kirke. I høst skal det være loppis både i Haugedalen og Åstvang, følg med i avisen og på tavler, og ikke minst: hør på jungeltelegrafen!!! :0)

Eva-Lena sa...

Så mye fint du finner når du er på loppis da snuppa:-)

Siri sa...

Hei. Skal bare si velkommen til den nye "scrappeblogglista" mi (men nå ser jeg at du har begynt å sy også.. - moro. Enn så lenge får du være registrert på "scrappelista." Hilsen Siri:-)

Sidsel sa...

så heldig du var og fant så mange fine lopper. jeg "jakter" ukentlig i byens to bruktbutikker - men ikke alltid jeg finner noe
OG tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg ....