lørdag 10. januar 2009

Gulljenter og ikke fullt så gullete jenter...

Første kortet jeg har lagd i år går til husets keiserinne ;0)
Jenta vår fyller 3 år i morgen den dag!!!!
Hurra hurra!!!!
Tenk at hun har blitt så stor!! Sukk....
Ikke lenge siden hun kom til syns jeg!
Vel, her er kortet jeg har lagd til henne =0)
Ble litt misfornøyd i ettertid da selve gratulasjonsteksten kanskje var vel voksen, men samtidig syns jeg den er så lekker også.
Kjersti og 3 står skrevet i gull, det er jo selve gulljenta vår vi snakker om her så =0)

Motivstempelet jeg har brukt kjøpte jeg brukt og det er første gangen det er i bruk på kort her hos meg, ellers har det vært stemplet opp og blitt fargelagt av barna.



Det neste kortet blir også til ei jente, kanskje ikke ei gulljente denne gangen etter teksten å dømme =0D Digger den teksten altså!! Men den skulle kanskje vært i en tøffere utgave.... Ser veldig "vakker" og "ordentlig" ut der den står...

Stempelet her er også kjøpt brukt og er i bruk for første gang (skjønner ikke, jeg kjøper og kjøper.... Greit å bruke litt inimellom også kanskje...)
Første gangen jeg så disse stemplene fra Stampotique syns jeg de var grusomme. Men i ettertid og etterhvert som jeg så dem mer og mer så må jeg nok innrømme at jeg også falt....
Og denne tøffe jenta ligner da virkelig på Abby i NCIS, syns du ikke?

Det synes ikke på bildet desverre, men hjertet er et epoxy hjerte, og det på toppen der er raindrops, og det er faktisk en nagle av noe slag på venstre side av "Abs"
På skoa hennes har jeg hatt på glossy accents så det er deeee lakkskoa =0D



Vel, morgendagen blir nok fylt med kake, brus, pakker og masse glede og latter her i huset. Håper det blir sånn hos deg også!
Takk for at du stakk innom =0)
KLÆM!!

2 kommentarer:

Anne I P sa...

Så stilige kort, og gratulerer så masse med keiserinna di!!!

Psst! Jeg har noe til deg i bloggen min!!!

Klem Anne

Gunn Marit sa...

Hei Gunn-Hege, så masse flotte kort du har laget!! Utrolig kjekt at du ville være med på ATC swappen min!! Gleder meg til å motta ATC'er fra deg!! Hilsen Gunn Marit