onsdag 28. januar 2009

Hærta tå hørt.....

Har laget litt saker og ting igjen.
Fikk bestilling på en vertinnegave, og etter å ha sett i bloggen til Lena Katrine maaaaange ganger så fikk jeg endelig sjansen til å prøve en av hennes gode ideer =0)
Nemlig lys og matchende fyrstikkeske.
Og det hører med til historien at hun som bestilte det ble så fornøyd at hun bestilte hun et sett til med det samme =0D

Og så har jeg en "avtale" med min kjææære Leena om at vi skal lage gjennomsnittlig 2 julekort hver mnd fram til jul, dvs at da jula kjem så skal vi begge ha lagd 24 julekort. Da vanker det evt premie !!!!!!! Her er mitt foreløpige eneste kort... (rødme)Vi har en stooor gutt her i heimen, han er faktisk så stor at han skal begynne på skola til høsten!!!
Her om dagen var vi på skoleinnskriving, og stor var lykken da de påtroppende førsteklassingene fikk egen TEGNEBOK og BLYANT!!!!
Og da måtte jo jeg forstå at han trengte et eget bokmerke så han kunne finne fram i denne boka (hi-hi)
Klart han skulle få det! Store fine gutten min!!
Han likte ekstra godt det faktum at det stod "Du er kul!" nedterst på bokmerket da =0DDet siste kortet for denne gangen skal reise hele veien til Australia!!!
Der bor det ei jente som blir 25 år, mamma`n hennes bestilte dette kortet av meg=0)
(det er diamond glaze på drueklasen som ligger å bordet, men det er litt vanskelig å se ser jeg, ser i grunn bare ut som en mørk kladd, kniiis)


2 kommentarer:

Lena Katrine sa...

Wow! Så produktiv du er om dagen da! Mykji fint ja! Og så koselig å høre, at du lar deg inspirere av meg - tusen takk vennen!

Ha en fortsatt flott uke! Klem

Marianne sa...

Så masse fint du har laget!!!!!!
Gleder meg til å se mer!!!
Legger deg til på bloglista mi, håper du ikke har noe imot det : )