tirsdag 16. mars 2010

Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet........

ååååååååååå hvor det skinner!!!!
Nyter dagene ute med søte små, heldig som har slik en jobb da!!!!

Sparte noen kort til å vise fram i dag jeg =0) disse er levert til diverse feiringer i helga som var. Igjen noen hjertevarme sjeler som syns det er stas å gi bort hjemmelagde kort, noe jeg nyter godt av.

Er spesielt glad i bildet av han som er på skitur her, syns det er så fin og gammeldags stemning på det. Bildet er vel funnet på nette tror jeg, eller var det på et forum.. hmmm.... ikke godt å si da jeg begynner å tenke over det....
Men det spiller da ingen rolle, gjør det vel? Det falt visst i god jord hos mottaker, en eldre herremann som liker å kose seg med skiturer og en god kopp kaffe.
Også har jeg slått til og pyntet alle fire sidene på et kort igjen. Ikke veldig ofte jeg gjør det, men det hender, det hender.....inni....og bak...og så var det visst jammen enda en dåp denne helga....Vi prates da, jeg stikker på jobb og leker litt ute i sola jeg.....

5 kommentarer:

Guro sa...

Nydelig kort du har laget her. Herlig stemning idet første, og de 2 siste var supersøte.
Godt å kunne gi bort noe hjemmelaget :-)
Ha en flott dag!
Klem Guro

Connie sa...

Åååååå for noen nydelige kort du har laget:o)
lekkert.
Nyt dagen og solen videre.
Klem Connie

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
For noen skjønne kort! Jeg er ikke så flink med kortlaging men jeg skal jammen nedover å kjøpe meg et par stempler å prøve litt for det ser så utrolig gøy ut. Ha en nydelig lørdag og ei fin helg. Klem fra Elin:)

Marita Grøtan Heggstad sa...

Disse kortene er bare superskjønne Gunn-Hege:) Du har et korttalent uten like...tydelig at dette er kort med omtanke og flid! Keep on the good work:)
Klem Marita

Gunilla/Nilla sa...

Tusen Tack för dina söta ord inne på min blogg. Dom gjorde mig verkligen glad och så hittade jag tillbaka till din fina blogg.
Så underbart fina saker du skapar. Du är verkligen superduktig.

Ha en fin dag.
Kram/Gunilla