tirsdag 30. mars 2010

Påskesysler og bursdagsgaver....

Sannheten er vel at alt dette ble laget føøør påsken tok til, men jeg sysler da litt nå, med å legge det ut i bloggen....

En liten påskehilsen til gode kollegaer...En søt gutt bestilte et bursdagskort til mommo'n sin...Og veslefrøkna var i bursdag rett før påske =0)Hadde en finfin bursdag i går!
Begynte med froksot på senga og unger som var mer spente på gaven de skulle gi enn jeg som skulle få den nesten, akkurat som unger skal være =0)
Ba oss selv på middag hos mamma, og hun disket opp med elgsstek som bare mamma kan!! Og kvelden rundet vi av hjemme med ei flaske hvitvin.
I dag har jeg kosa meg med å bruke opp et gavekort på den lokale gavebutikken, Puslekroken (jepp, man kan nok si at bloggen er døpt etter butikken)
Jeg er i ekstase!!!

Dette settet er så nyyydelig, har i grunn sikla på mugga i lengre tid da jeg nok har en fetisj på mugger, og gleden var stor da det fantes matchende sett med sukkerkopp og fløtemugge... sukk.....Mens vi er inne på det med fetisj, så må jeg nok bare legge meg flat og innrømme at jeg er veeeeldig svak for bokser av ymse slag også.... (rødme) så da denne boksen viste seg å koste under 100-lappen (ok, ganske næææære 100-lappen, men dog, SÅÅÅÅÅ BILLIG!!!!) kjente jeg et skikkelig gledeshopp i hjertet!! Og da lyskrukka hadde samme pris var gleden fullkommen og gavekortet oppbrukt. Jeg gikk ut av butikken med et smil som gikk fra øre til øre =0)Ogs så toppet broderen og dama det hele i dag med å ha vært på nettopp Puslekroken og handlet gave..... o fryd!Og enda vanket det både blomstergruppe, bukett, potteblomst, påskepynt, hjemmelagd kunst, pyntede bokser og diverse annet på bursdagsbarnet, eller bursdagsvoksne som frøkna kalte mamma'n sin. Eller som junior sa: 35 års mamma,n min....
Etter en sånn dag kan man ikke annet enn å føle seg populær <3<3

Fortsatt gooood påske!!!

5 kommentarer:

Connie sa...

Hei på deg og gratulerer så mye med dagen.
Her var det kommet mye snadder siden sist. Så mye pent :o)

Servietter :
Ikke så mange som fører SAGEN servietter. Jeg har kjøpt mine i en interiørbutikk på Lambertseter. Dem er ganske dyre. 60 kr pakka.
Lykke til

Lena Katrine sa...

Åh, hva har jeg gjort! Glemt bursdagen din ;(
Gratulerer såååååååååååå mye med dagen på etterskudd!
Det kommer nok en liten overraskelse i posten - etterhvert :)
Ønsker deg og alle dine en riktig god påske!
Go'klem fra Lena K

Yvonne sa...

Hi!! I like the lay-out of your blog very much, good work! Nice gift for your colleagus. Like the card with the little dragon, is it a stamp? Did you bought the nice home things? Wonderful!! Hugs, Yvonne

Yvonne sa...

Hi! O my, it was your birthday!! Congrats Gunn-Hege.....oh....35....still that young :-)! Can't say that any more!! Hugs, Yvonne

LilleVille sa...

Hei hei, nå har jeg kikket litt i bloggen din og lagt meg til som følger, du lager mye fint! :) Morsomt å lese profilen din også, måten du beskriver musikksmaken din hørtes nøyaktig ut som min musikksmak, og jeg som trodde jeg var den særeste i verden på musikkfronten!
Og gratulerer med dagen som nettopp var! Jeg ble 36 i går :)