tirsdag 30. juni 2009

Sommergaver til store og små =0)

De siste månedene har jeg jobbet som vikar i Klingen Naturbarnehage her på Rena. Nå er imidlertid vikariatet over, og jeg har sagt takk for meg til en gjeng med trivelige voksne og unger =0)
En sommergave syns jeg mine kolleger skulle ha, og for at det skulle bli brukanes også for gutta, lagde jeg postitblokker til alle sammen =0)Alle de søte barna jeg har brukt på blokkene, har jeg klipt ut fra ark jeg har kjøpt hos Lisa`s Altered Art, masse nydelig i butikken hennes altså!!


Ellers lagde jeg også en klokke med barnehagens logo =0)
Og siden veslegutten min har blitt stor og skal begynne på skolen, lagde jeg et bokmerke til alle barna som går i avgangskullet =0)
(for enkelhetens skyld, lagde jeg like til alle, bare skilte pittelitt på jenter og gutter) 10 bokmerker ble det.

Som dere skjønner har jeg hatt travle dager, men det skal sies at dette har jeg ikke lagd nå i varmen. Det ble lagd i forrige uka før varmen satte inn for alvor.

2 kommentarer:

Randi sa...

Oj, heldige barn og voksne da...her tror jeg du har sjans til å komme tilbake.....mange korte vikariater, så du rekker å slutte litt mellom hvert ;). Kjempefine!!

Du som vet så mye....hvordan lager jeg direktelinker?? Sånn at jeg skriver navnet, og når du trykker på det kommer du dit...

Gunnveig sa...

Kjempekoselige post-it blokker! Og de ble så knallfine de bokmerkene :) Klem!!