tirsdag 28. desember 2010

Desemberpuslerier.....

Lite kreativt blir til om dagen syns jeg, men når jeg samler opp bilder over en liten tid så ser jeg jo at det blir litt lell =0)
Her er noen kort jeg har laget i desember,
jeg har nesten ikke lagd julekort i år, og det er en skam for jeg har kjøpt meg sååå mange fiiine julestempler, får satse på at jeg kommer sterkere tilbake etter at studietida er over (hmmm, har jeg ikke sagt det ørten ganger før?)

Bursdagskort til en kar med landrover-dilla....Gammeldags julekort....Julekort til en swapp, lagde 5 like pga tidsklemma....Pepperkakehuset vårt i år...
Ble tomt for melisglassur midt oppi alt, men da var mors tolmodighet allerede så tynnslitt at det var ikke snakk om å lage mer, derfor er det ikke spesielt skjønt i skjøtene. Dessuten er det nok ikke akkurat slik som det så ut på bildene i boka, men slik ble det, så da så....Dette er en godt kamuflert fyrstikkeske, elsker den herlige servietten fra sagen!!!!Noen få kvister fikk komme inn til jul...Har iløpet av romjulsdagene lært meg en gammel hekleteknikk som heter PJONING, utrolig moro og lett og fort gjort, me like!!!
Her har jeg pjonet et par votter (det går på noen kveldstimer om du er ivrig) og er allerede i god gang med par nr to =0)Du vil ikke tro hvor utrolig STØGG denne vasen var før jeg kom på at jeg kunne gi den en makeover!!!
Dere lurer kanskje på hva jeg gjorde med en sånn grusom vase i utgangspunktet?
Tro meg, det gjør egentlig jeg og.... saken var den at jeg var på besøk hos en snill dame som vet om min svakhet (for ikke å snakke om samlemani) for gammelt og brukt, og da hun bød meg vasen ble jeg så paff at jeg sa jatakk før jeg egentlig fikk tenkt meg om. Så der stod jeg da, smilende, med en vase av en annen verden, i hvert fall laaaaangt fra min smak!!!! Men jeg smilte pent og tok den med meg hjem, hadde nok tenkt å kaste den ved første anledning, det skal jeg innrømme, men så kom jeg altså på at jeg kunne prøve å gi den en makeover, for verre enn den var kunne den strengt tatt ikke bli.
Selvfølgelig hadde jeg ikke nok omløp i hodet akkurat der og da (ivrig vøtt) til å ta FØR bilder, så dere må bare tro meg, den var SKIKKELIG FÆL!!! Bare vær glad for at jeg bare legger ut ETTER bilder =0)
Eneste jeg ble litt mindre fornøyd med er at den nå er veldig glossy, men jeg har kjøpt noe matt lakk som jeg har planer om å ha over, da blir den nok skikkelig smashing =0)
Et par malingsstrøk, serviett fra sagen og decopagelakk var alt som skulle til =0)Trur jammen jeg har noen bilder på minnekortet og... jaja.... det får bli neste gang...

På plutselig gjensyn......

2 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Hei! Nå har jeg kost meg med å kikke litt i bloggen din :) Mye variert og flott her! Ha en god romjul :) Hilsen Ann Kristin

AngelBitch sa...

Synes vasen ble skikkelig fin nå ja, helt etter min smak også :-)