søndag 24. januar 2010

Har kosa meg litt.....

Har kosa meg med å lage dette den siste tida. De tre øverste korta lagde jeg etter å ha fått ei pakke med masse H2O maling i posten, kjøpe maaaaange krukker av ei dame som syns de trengte et nytt hjem =0)
Har ikke så mye trening i å male motiver, men kjenner at jeg syns det er gøy da jeg har litt utvalg i farger så det blir garantert flere malte motiver herfra =0)

Det første kortet her er til ei venninne som er meg veldig kjær =0)De to neste korta er bestilt.... så fikk jeg en fin unnskyldning til å sette meg ned og kose meg =0)

Var på 60 års lag hos min mors samboer, og jeg lagde bordkort som passet til en elgjeger ;0)
(de som er på bildet er de som ikke ble brukt, var skriftprøver så de fikk velge...)Og dette er en boks som det var pizzafyll i, jeg så monn i den og den har blitt forvandlet til en boks å oppbevare penner i (eller hva man ellers måtte finne på.) Håper den faller i smak hos mottakeren.....Det var alt for nå, håper tida strekker til til mere kort om ikke lenge...

KLÆMMMMMMMM

3 kommentarer:

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan!

Så fin kort. Kort er gøy å lage, men tar himla mye tid.
Håper tiden fordobler seg om ikke alt for lenge slik ta det blir rom for alt jeg har lyst å gjøre.Kan alltids leve i håpet. *knegg*

Klem

Nina sa...

Søte kort du har laget.Maling av motiv får du jo veldig godt til. Artige bordkort, og nydelig pyntet boks.

madeleine sa...

så mye fint du har kneppet sammen i det siste! de bordkorta var jo bare drit kule! hihi, tøffe elgen :) og jeg skulle gjerne hatt pennene mine i en slik fin kopp/boks!
Håper du får en flott uke!